Golfvakantie

Golfvakantie op de Hildenberg

Golfvakantie: verbeter uw golfvaardigheden op vakantie

Golfvakantie: een heerlijke vakantie in de buurt van een mooie golfbaan, zodat u lekker veel golf kunt spelen en helemaal tot rust komt! Een uitdagende 9-holes golfbaan voor beginnende én ervaren golfers is natuurlijk het ideale uitgangspunt voor een mooie vakantie. Werk aan uw handicap met verschillende clinics zodat u uw vaardigheden kunt verbeteren. Bij een mooie vakantie hoort natuurlijk ook een luxe accommodatie om te verblijven. Rondom de golfbaan liggen daarom ook luxe villa’s waar u kunt genieten van uw golfvakantie!

Golfvakantie in een mooie omgeving

Golfvakantie hoort zoals het woord al zegt ook te draaien om ontspanning en vakantie. Wanneer u kiest voor een golf vakantie in Nederland en heeft u geen urenlange vliegreis voor de boeg. Eenmaal op de plaats van bestemming wandelt u vanuit uw villa zo de golfbaan op, die tevens ook nog eens prachtig aangelegd is! Een bijzonder mooie 9-holes golfbaan met hoogteverschillen, water- en zandpartijen en een overdekte driving range. Omdat de golfbaan en de villa’s tevens gelegen zijn in de nabijheid van het Drents-Friese wold kunt u ook in de omgeving heerlijk wandelen of fietsen wanneer u een middagje niet gaat golfen.

Buitenplaats de Hildenberg als uitvalsbasis voor u golfvakantie

Een golfvakantie op Buitenplaats de Hildenberg bevat alle bovenstaande ingrediënten, met een mooie golfbaan en luxe villa’s om te verblijven. Een prachtige omgeving en de gastvrijheid van een vakantiepark zorgen dat u een onvergetelijke vakantie beleeft. Voor golfvakanties hoeft u helemaal niet naar het buitenland, ook op Buitenplaats de Hildenberg kunt u terecht voor een heerlijke golfvakantie in Nederland!

Bekijk onze accommodaties

Contactgegevens

Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 1
8426 NA Appelscha
Telefoon: 0516 - 43 35 68
Route