Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Golfvakantie

Golfvakantie: een heerlijke vakantie in de buurt van een mooie golfbaan, zodat je lekker veel golf kunt spelen en helemaal tot rust komt! Een uitdagende 9-holes golfbaan voor beginnende én ervaren golfers is natuurlijk het ideale uitgangspunt voor een mooie vakantie. Werk aan jouw handicap met verschillende clinics zodat je jouw vaardigheden kunt verbeteren. Bij een mooie vakantie hoort natuurlijk ook een luxe accommodatie om te verblijven. Rondom de golfbaan liggen daarom ook luxe villa’s waar je kan genieten van jouw golfvakantie!

Golfvakantie in een mooie omgeving

Golfvakantie hoort zoals het woord al zegt ook te draaien om ontspanning en vakantie. Wanneer je kiest voor een golf vakantie in Nederland heb je geen urenlange vliegreis voor de boeg. Eenmaal op de plaats van bestemming wandel je vanuit jouw villa zo de golfbaan op, die tevens ook nog eens prachtig aangelegd is! Een bijzonder mooie 9-holes golfbaan met hoogteverschillen, water- en zandpartijen en een overdekte driving range. Omdat de golfbaan en de villa’s tevens gelegen zijn in de nabijheid van het Drents-Friese wold kan je ook in de omgeving heerlijk wandelen of fietsen wanneer je een middagje niet gaat golfen.

Ontdek de golfbaan

Buitenplaats de Hildenberg als uitvalsbasis voor u golfvakantie

Een golfvakantie op Buitenplaats de Hildenberg bevat alle bovenstaande ingrediënten, met een mooie golfbaan en luxe villa’s om te verblijven. Een prachtige omgeving en de gastvrijheid van een vakantiepark zorgen dat je een onvergetelijke vakantie beleeft. Voor golfvakanties hoef je helemaal niet naar het buitenland, ook op Buitenplaats de Hildenberg kan je terecht voor een heerlijke golfvakantie in Nederland!

Zoek en boek uw ideale vakantie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.