Vakantiepark Friesland

In stijl genieten van uw vakantie op Buitenplaats De Hildenberg

Luxe bungalow op vakantiepark Friesland

Buitenplaats De Hildenberg is een prachtig en luxe vakantiepark in Friesland en de ideale uitvalsbasis om niet alleen Friesland maar ook de provincies Groningen en Drenthe te ontdekken. Dit vakantiepark Friesland ligt namelijk in Appelscha, een pittoresk dorpje vlakbij de grens tussen Friesland en Drenthe.


Kenmerken vakantiepark Friesland Buitenplaats De Hildenberg:
Het vakantiepark Friesland dat ideaal gelegen is

Vanzelfsprekend lenen niet alle vakantieparken Friesland zich om eveneens de buurtprovincies Drenthe en Groningen te bezichtigen. Vakantie park Friesland Buitenplaats De Hildenberg wel omdat dit vakantiepark in Friesland perfect is gelegen aan de grens met Drenthe. Ook de gezellige stad Groningen ligt op een klein half uurtje rijden. Een leuk dagje uit wanneer u verblijft op Buitenplaats De Hildenberg


Lekker zwemmen tijdens uw vakantie Friesland

Rust & ruimte nabij het Drents-Friese Wold

Niet alleen de dorpjes en steden in de buurt maken dat dit vakantiepark Friesland een geliefde bestemming is. Buitenplaats De Hildenberg ligt direct aan het nationaal natuurpark het Drents-Friese Wold. In 2007 werd de Oude Willem (gedeelte van het Drents-Friese Wold) door de lezers van HP/De Tijd zelfs uitgeroepen tot het mooiste plekje in Nederland. Houdt u van wandelen, fietsen, paardrijden of vindt u het belangrijk dat uw kinderen meer komen te weten over de natuur? Dan is een verblijf op vakantiepark Friesland Buitenplaats De Hildenberg zeker de moeite waard!


Vakantie park Friesland met een eigen 9-holes golfbaan!

Of u nu een ervaren pro bent of net begint, de 9-holes golfbaan op dit vakantiepark in Friesland biedt uitdaging aan elke speler. Wilt u een rondje golfen maar bent u niet in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs (GVB)? Geen probleem! Ook zonder GVB bent u van harte welkom op dit vakantiepark Friesland. Tijdens u vakantie kunt u gebruik maken van de verschillende oefenfaciliteiten of deelnemen aan de diverse clinics, lessen en cursussen.


Uniek zwembad in de open lucht

Lekker zwemmen tijdens uw vakantie Friesland

Wanneer u te gast bent op vakantiepark Friesland Buitenplaats De Hildenberg is het zeker de moeite om een bezoek te brengen aan het unieke buitenbad Laco. Het verwarmde Bosbad ligt op een steenworp afstand (300 m) en beschikt over verschillende glijbanen, duikplanken en waterattracties. Kinderen vermaken zich er prima en u kunt heerlijk achterover leunen en ontspannen op de prachtig aangelegde zonneweide.
Ook zorgeloos en voordelig genieten op dit vakantiepark in Friesland?

Dat kan! Misschien gaat u met uw partner romantisch struinen door het bos, de omgeving ontdekken met uw gezin, een golfweekend organiseren met vrienden of u gaat de vakantie vieren met de hele familie. Op vakantiepark Friesland Buitenplaats De Hildenberg kan het allemaal. Bekijk ook de actuele aanbiedingen of klik hieronder op de knop om direct uw perfecte vakantie te zoeken en te boeken. Kom ook extra voordelig genieten op vakantie park Friesland Buitenplaats De Hildenberg!


 

Zoek & boek uw perfecte vakantie of bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen en kom voor de voordeligste prijs genieten op vakantiepark Friesland Buitenplaats De Hildenberg!

 
Zoek & Boek uw perfecte vakantie
Actuele aanbiedingen
 

Contactgegevens

Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 1
8426 NA Appelscha
Telefoon: 0516 - 43 35 68
Route