Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark in Friesland

Buitenplaats De Hildenberg is een prachtig en luxe vakantiepark in Friesland en de ideale uitvalsbasis om niet alleen Friesland maar ook de provincies Groningen en Drenthe te ontdekken. Dit vakantiepark Friesland ligt namelijk in Appelscha, een pittoresk dorpje vlakbij de grens tussen Friesland en Drenthe.

Het vakantiepark Friesland dat ideaal gelegen is

Vanzelfsprekend lenen niet alle vakantieparken Friesland zich om eveneens de buurtprovincies Drenthe en Groningen te bezichtigen. Buitenplaats De Hildenberg wel, omdat dit vakantiepark in Friesland perfect is gelegen aan de grens met Drenthe. Ook de gezellige stad Groningen is prima te doen: in ongeveer drie kwartier met de auto ben je er al. Een leuk dagje uit wanneer je verblijft op Buitenplaats De Hildenberg.

Ontdek de omgeving

Rust & ruimte nabij het Drents-Friese Wold

Niet alleen de dorpjes en steden in de buurt maken dat dit vakantiepark in Friesland een geliefde bestemming is. Buitenplaats De Hildenberg ligt direct aan het Nationaal natuurpark het Drents-Friese Wold. In 2007 werd de Oude Willem (gedeelte van het Drents-Friese Wold) door de lezers van HP/De Tijd zelfs uitgeroepen tot het mooiste plekje in Nederland. Houd je van wandelen, fietsen, paardrijden of vind je het belangrijk dat je kinderen meer komen te weten over de natuur? Dan is een verblijf op Buitenplaats De Hildenberg zeker de moeite waard!

Ontdek de activiteiten

Vakantie park Friesland met een eigen 9-holes golfbaan!

Of je nu een pro bent met veel ervaring of net begint, de 9-holes golfbaan op dit vakantiepark in Friesland biedt uitdaging aan elke speler. Wil je een rondje golfen maar ben je niet in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs (GVB)? Geen probleem! Ook zonder GVB ben je van harte welkom op dit vakantiepark Friesland. Tijdens jouw vakantie kan je gebruik maken van de verschillende oefenfaciliteiten of deelnemen aan de diverse clinics, lessen en cursussen.

Ontdek de golfbaan

Ook zorgeloos en voordelig genieten op dit vakantiepark in Friesland?

Dat kan! Misschien ga je met je partner romantisch struinen door het bos, de omgeving ontdekken met je gezin, een golfweekend organiseren met vrienden of je gaat de vakantie vieren met de hele familie. Op Buitenplaats De Hildenberg kan het allemaal. Bekijk ook de actuele aanbiedingen om direct jouw perfecte vakantie te zoeken en te boeken. Kom ook extra voordelig genieten op Buitenplaats De Hildenberg!

Bekijk de aanbiedingen
<