Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Appelscha

Buitenplaats De Hildenberg is een mooi en ruim opgezet vakantiepark Appelscha, in het Zuidoosten van Friesland. Ben je op zoek naar een mooie plek om van een heerlijke vakantie in Appelscha te komen genieten, dan moet je zeker onze opties even bekijken. Luxe villa's, een golfbaan op het park en midden in een prachtige omgeving: Een heerlijke vakantie beleef je op ons vakantiepark Appelscha!

Onze accommodaties

Op ons groenrijke park vind je vrijstaande villa’s die rondom een golfbaan zijn gelegen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende 6- en 8-persoons vrijstaande villa’s, die allemaal over een ruime tuin beschikken. Iedere villa is zeer luxe ingericht en beschikt over een mooie keuken met handige faciliteiten zoals een vaatwasser, een oven en een koffiezetapparaat. Tijdens jouw vakantie op ons vakantiepark in Appelscha heb je de keuze uit verschillende typen accommodaties.

Bekijk onze accommodaties

Faciliteiten

Naast de mogelijkheid om heel jouw vakantie lang te kunnen golfen, zijn er op ons bungalowpark Appelscha natuurlijk nog een hoop andere faciliteiten waar je van kunt profiteren. Voor onze jongere gasten is er een indoor speeltuin aanwezig, waar heerlijk in de ballenbak en op de andere speeltoestellen gespeeld kan worden. Vlakbij ons vakantiepark ligt het Bosbad Appelscha, een heerlijk verwarmd buitenbad waar je lekker kunt zwemmen of van de zon kunt genieten.

Ontdek de faciliteiten

Genieten in een prachtige omgeving

Ons bungalowpark in Appelscha is een perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving van ons park te gaan verkennen. Buitenplaats De Hildenberg ligt in het toeristische dorpje Appelscha, waar het hele jaar door een gezellige vakantiesfeer hangt. In het dorp zijn diverse handige faciliteiten te vinden en kun je ook diverse restaurants en winkeltjes bezoeken. Net buiten het dorp loopt de Turfroute, een toeristische vaarroute die door Zuidoost-Friesland, het westen van Drenthe en door de kop van Overijssel loopt. Een van de aanlegpunten ligt in Appelscha, waardoor er het hele jaar door altijd wel wat te beleven is in de vaart ter hoogte van Appelscha!

Ontdek de omgeving

Vakantiepark Appelscha boeken

Heb je ook zin om van een heerlijke vakantie op ons vakantiepark Appelscha te komen genieten? Maak dan een keuze uit één van onze villa's of bekijk de beschikbaarheid en prijzen van de woningen in jouw gewenste vakantieperiode. Je kunt dan direct eenvoudig de prijzen van de accommodaties met elkaar vergelijken en makkelijk online boeken! Ons vakantiepark Appelscha zorgt voor een onvergetelijke vakantie!

Zoek en boek uw ideale vakantie
<