Vakantiepark Appelscha

Genieten op ons vakantiepark Appelscha

Het is genieten op dit vakantiepark Appelscha

Buitenplaats De Hildenberg is een mooi en ruim opgezet vakantiepark Appelscha, in het Zuidoosten van Friesland. Bent u op zoek naar een mooie plek om van een heerlijke vakantie in Appelscha te komen genieten, dan moet u zeker onze opties even bekijken. Luxe villa's, een golfbaan op het park en midden in een prachtige omgeving: Een heerlijke vakantie beleeft u op ons vakantiepark Appelscha!


Onze accommodaties

Op ons groenrijke park vind u vrijstaande villa’s die rondom een golfbaan zijn gelegen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende 6- en 8-persoons vrijstaande villa’s, die allemaal over een ruime tuin beschikken. Iedere villa is zeer luxe ingericht en beschikt over een mooie keuken met handige faciliteiten zoals een vaatwasser, een oven en een koffiezetapparaat. Tijdens uw vakantie op ons vakantiepark in Appelscha heeft u de keuze uit verschillende typen accommodaties.

Typen vakantievilla's op bungalowpark Buitenplaats De Hildenberg:
Dagpauwoog 6 personen
Keizersmantel 6 personen
Aurelia 6 personen
Erebia 6 personen
Morgenrood 6 personen
Atalanta 6 personen
Atalanta 8 personen

Onze faciliteiten

Terras vakantiepark Appelscha

Naast de mogelijkheid om heel uw vakantie lang te kunnen golfen, zijn er op ons bungalowpark Appelscha natuurlijk nog een hoop andere faciliteiten waar u van kunt profiteren. Voor onze jongere gasten is er een indoor speeltuin aanwezig, waar heerlijk in de ballenbak en op de andere speeltoestellen gespeeld kan worden. Vlakbij ons vakantiepark ligt het Bosbad Appelscha, een heerlijk verwarmd buitenbad waar u lekker kunt zwemmen of van de zon kunt genieten. Op ons hele park kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet, zodat u ook tijdens uw vakantie uw email kunt bekijken, of leuke uitstapjes in de omgeving kunt opzoeken. U kunt daarvoor natuurlijk ook naar de receptie, waar onze medewerkers u graag helpen bij het plannen van een leuk dagje er op uit. Hier kunt u ook fietsen huren, waarmee u heerlijk op uw eigen tempo de prachtige omgeving van ons vakantiepark Appelscha verkent.

Genieten in een prachtige omgeving

Vakantiepark Appelscha fietsen

Ons bungalowpark in Appelscha is een perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving van ons park te gaan verkennen. Buitenplaats De Hildenberg ligt in het toeristische dorpje Appelscha, waar het hele jaar door een gezellige vakantiesfeer hangt. In het dorp zijn diverse handige faciliteiten te vinden, en kunt u ook diverse restaurants en winkeltjes bezoeken. Net buiten het dorp loopt de Turfroute, een toeristische vaarroute die door Zuidoost-Friesland, het westen van Drenthe en door de kop van Overijssel loopt. Een van de aanlegpunten ligt in Appelscha, waardoor er het hele jaar door altijd wel wat te beleven is in de vaart ter hoogte van Appelscha!

Bungalowpark De Hildenberg biedt u een heerlijke thuisbasis tijdens uw vakantie in Appelscha. Vakantiepark De Hildenberg grenst daarnaast aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold en is daardoor een goed startpunt voor heerlijke wandelingen of fietstochten door dit prachtige gebied. Urenlang kunt u hier slenteren over de bochtige paadjes, op zoek naar de vele bewoners van dit gebied. Vanaf een van de uitkijktorens heeft u daarnaast een prachtig uitzicht over de omgeving!

Vakantiepark Appelscha boeken

Heeft u ook zin om van een heerlijke vakantie op ons vakantiepark Appelscha te komen genieten? Maak dan een keuze uit een van onze villa's, of bekijk de beschikbaarheid en prijzen van de woningen in uw gewenste vakantieperiode. U kunt dan direct eenvoudig de prijzen van de accommodaties met elkaar vergelijken en makkelijk online boeken! Ons vakantiepark Appelscha zorgt voor een onvergetelijke vakantie!


Vind nu uw perfecte vakantie in Appelscha

 
Zoek & Boek uw perfecte vakantie
Actuele aanbiedingen

Contactgegevens

Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 1
8426 NA Appelscha
Telefoon: 0516 - 43 35 68
Route