Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiehuis in Friesland

Buitenplaats De Hildenberg is een prachtig gelegen bungalowpark waar je jouw perfecte vakantiehuis in Friesland zult vinden. Wil je een vakantiehuis huren in Friesland dat gelegen is aan de rand van het Drents-Friese Wold? En tegen de grens met de veelzijdige provincie Drenthe? Bekijk dan snel onze verschillende vakantiehuizen in Friesland!

Appelscha, rust & ruimte op de grens van Friesland en Drenthe

Ben je van plan om een vakantiehuis huren in Friesland? Denk er dan eens over na om een vakantieverblijf te boeken in Appelscha. Appelscha is een prachtig gelegen dorp en een ideale uitvalsbasis om de omgeving van zowel Friesland als Drenthe te ontdekken. Buitenplaats De Hildenberg is een heerlijk vakantiepark en gelegen in Appelscha. Bij ons vind je ruime, luxe en comfortabele vakantiehuizen in Friesland.

Ontdek de omgeving

Vakantiehuis Friesland met nét dat beetje extra

Vakantie huizen, recreatiewoningen en vakantievilla’s zijn er in alle vormen en maten. Op Buitenplaats De Hildenberg hebben wij onze vakantie huizen Friesland zo ingericht dat deze stuk voor stuk voldoen aan de luxe- en comfortstandaarden zodat je ten volle kunt genieten van de vakantie. Een vakantiehuis Friesland is bij ons altijd een vrijstaand buitenhuis waar je in alle rust en ruimte kunt genieten van elkaar en de omgeving. Ook beschikt elk vakantiehuis op ons park over een prachtig aangelegde tuin met terras en tuinmeubilair. Dat wordt heerlijk achteroverleunen in jouw eigen vakantiehuis!

Bekijk de accommodaties

Eenvoudig uw vakantiehuis Friesland aanpassen op uw persoonlijke voorkeuren

Op Buitenplaats De Hildenberg vinden wij het erg belangrijk dat je je thuis voelt in jouw eigen vakantiehuis in Friesland. Daarom kan je bij ons eenvoudig je vakantiehuis aanpassen op jouw persoonlijke wensen. Er zijn bijvoorbeeld vakantiehuizen met een stoomdouche of met zelfs een eigen infrarood sauna! Of misschien is jouw vakantie niet compleet zonder het gezelschap van je trouwe viervoeter. Bij ons geen probleem, je hebt de keuze!

Zoek en boek uw ideale vakantie

Compleet vakantiepark in een prachtige streek

Een vakantiehuis huren in Friesland is altijd een goed idee, want zowel op het park als in de omgeving is er genoeg te zien en te beleven voor jong en ouder. Maak een ontspannende wandeling door het Drents-Friese Wold of bezoek de vele dorpjes en steden in de directe omgeving. De vakantiehuizen op Buitenplaats De Hildenberg zijn ideaal gelegen om het beste te zien van Friesland, Drenthe en zelfs Groningen.

Ontdek de activiteiten
<