Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Noord-Nederland

Op Buitenplaats de Hildenberg kun je heerlijk genieten en tot rust komen. Dankzij de vele activiteiten en de prachtige omgeving zit je tijdens een vakantie Noord-Nederland altijd goed bij Buitenplaats de Hildenberg! Houd je meer van een actieve vakantie en ga je  bijvoorbeeld de uitdaging aan bij een bezoekje aan KlimAvontuur of geniet je liever van de prachtige omgeving die een Noord-Nederland vakantie te bieden heeft? Alles is mogelijk!

 

Geniet van de mooie omgeving tijdens een vakantie in Noord-Nederland

Friesland staat bekend om haar prachtige natuur en de vele verschillende landschappen die zij heeft. Deze landschapen bieden bij vakanties Noord-Nederland uiteraard ook weer veel recreatie mogelijkheden. Zo kun je tijdens deze vakantie de negen verschillende Friese landschappen of de twee Nationale landschappen bezoeken die Friesland te bieden heeft. Verder heb je tijdens een vakantie Noord-Nederland de mogelijkheid om de Waddenzee te bezoeken, wat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Tot slot zijn de vier nationale parken in Friesland ook zeker een bezoekje waard, deze zijn allen toegankelijk voor publiek.

Ontdek de omgeving

Bezienswaardigheden en activiteiten tijdens een vakantie Noord-Nederland

Tijdens vakanties Noord-Nederland hoef je je bij Buitenplaats de Hildenberg geen enkel moment te vervelen. Naast de vele activiteiten op het park, beschikt de omgeving over genoeg bezienswaardigheden en activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld met de kinderen naar Attractiepark Duinen Zalthe in Appelscha, één van de bekendste attractieparken van Noord-Nederland. Verder heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld het nabijgelegen Dierenpark Emmen of het Drents museum bezoeken.

Ontdek de activiteiten

Heerlijk genieten op het veelzijdige vakantiepark Buitenplaats de Hildenberg

Wanneer je op zoek bent naar een vakantie Noord-Nederland waar je compleet tot rust wil komen, wil genieten van de natuur, maar tegelijkertijd ook verschillende activiteiten wil ondernemen, dan ben je bij Buitenplaats de Hildenberg aan het juiste adres! Naast de vele activiteiten in de omgeving bij een vakantie Noord-Nederland, heb je tijdens een verblijf op Buitenplaats de Hildenberg de beschikking tot meerdere faciliteiten zoals o.a. een indoor- speelparadijs en gratis WiFi door het hele park. Dwars door het park ligt een prachtige 9-hole golfbaan die geschikt is voor een beginnend en een ervaren speler! Uiteraard is hier rekening gehouden met de veiligheid van de gasten.

Ontdek de faciliteiten
<