Vakantie Noord-Nederland

Kom lekker genieten van de prachtige natuur tijdens een vakantie Noord-Nederland !

Op Buitenplaats de Hildenberg kunt u heerlijk genieten en tot rust komen. Dankzij de vele activiteiten en de prachtige omgeving zit u tijdens een vakantie Noord-Nederland altijd goed bij Buitenplaats de Hildenberg! Houdt u meer van een actieve vakantie en gaat u de bijvoorbeeld de uitdaging aan bij een bezoekje aan KlimAvontuur of geniet u liever van de prachtige omgeving die een Noord-Nederland vakantie te bieden heeft? Alles is mogelijk!

Geniet van de mooie omgeving tijdens een vakantie in Noord-Nederland

Fietsen omgeving Hildenberg

Friesland staat bekend om haar prachtige natuur en de vele verschillende landschappen die zij heeft. Deze landschapen bieden bij vakanties Noord-Nederland uiteraard ook weer veel recreatie mogelijkheden. Zo kunt u tijdens deze vakantie de negen verschillende Friese landschappen of de twee Nationale landschappen bezoeken die Friesland te bieden heeft. Verder heeft u tijdens een vakantie Noord-Nederland de mogelijkheid om de Waddenzee te bezoeken, wat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Tot slot zijn de vier nationale parken in Friesland ook zeker een bezoekje waard, deze zijn allen toegankelijk voor publiek.

Bezienswaardigheden en activiteiten tijdens een vakantie Noord-Nederland

Tijdens vakanties Noord-Nederland hoeft u zich bij Buitenplaats de Hildenberg geen enkel moment te vervelen. Naast de vele activiteiten op het park, beschikt de omgeving over genoeg bezienswaardigheden en activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld met de kinderen naar Attractiepark Duinen Zalthe in Appelscha, één van de bekendste attractieparken van Noord-Nederland. Verder heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld het nabijgelegen Dierenpark Emmen of het Drents museum bezoeken.

Tijdens vakanties Noord-Nederland kunt u helemaal tot rust komen en genieten van de prachtige wandel- en fiets routes. Appelscha ligt namelijk aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Friesland beschikt tevens ook over de grootste botanische kruidentuin van West-Europa, onderverdeeld in 17 thema tuinen waar maar liefst 2.000 plantensoorten zijn te bewonderen. Kortom, een vakantie Noord-Nederland is geschikt voor jong en oud!

Heerlijk genieten op het veelzijdige vakantiepark Buitenplaats de Hildenberg

Hildenberg accomodaties

Wanneer u op zoek bent naar een vakantie Noord-Nederland waar u compleet tot rust wilt komen, wilt genieten van de natuur, maar tegelijkertijd ook verschillende activiteiten wilt ondernemen, dan bent u bij Buitenplaats de Hildenberg aan het juiste adres! Naast de vele activiteiten in de omgeving bij een vakantie Noord-Nederland, heeft u tijdens een verblijf op Buitenplaats de Hildenberg de beschikking tot meerdere faciliteiten zoals o.a. een indoor- speelparadijs en gratis WiFi door het hele park. Dwars door het park ligt een prachtige 9-hole golfbaan die geschikt is voor een beginnend en een ervaren speler! Uiteraard is hier rekening gehouden met de veiligheid van de gasten.

Buitenplaats de Hildenberg is door de prachtige omgeving een perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Het park biedt verder uitsluitend luxe villa’s in typerende Friese en Drentse stijl. De accommodaties bestaan uit prachtige 6 - en 8- persoons luxe ingerichte villa’s met grote, vrij gelegen tuinen. Kortom, u komt compleet tot rust in een vakantievilla op Buitenplaats de Hildenberg!

Bekijk onze accommodaties

Contactgegevens

Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 1
8426 NA Appelscha
Telefoon: 0516 - 43 35 68
Route