Vakantie Friesland

Lekker wandelen tijdens uw vakantie Friesland

Genieten van een heerlijke vakantie Friesland!

Steeds meer Nederlands komen er achter dat een vakantie in eigen land zo gek nog niet is. Wanneer u op zoek bent naar een unieke regio waar veel te beleven is, dan is Friesland een perfecte bestemming voor uw vakantie! Friesland staat bekend om het schaatsen langs de elf steden, het Fierljeppen, de Afsluitdijk, de Waddeneilanden en het Skûtsjesilen, maar heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Mensen die van natuur, rust, water, groene weilanden en mooie steden houden zijn hier tijdens hun vakantie Friesland dan ook aan het juiste adres!

Ontdek het veelzijdige Friesland

Genieten van een heerlijke vakantie Friesland! In een groot deel van Friesland vindt u uitgestrekte weilanden met daarop prachtige monumentale boerderijen. Toch is Friesland een veelzijdige provincie met verschillende regio’s die ieder uniek zijn. Tijdens uw vakantie in Friesland kunt u bijvoorbeeld heerlijk genieten aan de Friese meren in het zuidwesten van de provincie, of juist heerlijk wandelen in de Friese Wouden in het zuidoosten langs de prachtige heide, bossen en zandverstuivingen.
Waarom uw vakantie Friesland op De Hildenberg boeken?

  • Vlakbij het Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Op korte afstand van de Turfroute
  • U verblijft in luxe accommodaties
  • Altijd scherp geprijsd!

Een luxe uitvalsbasis tijdens uw vakantie Friesland

Vakantie Friesland in een luxe accommodatie! Bent u op zoek naar een heerlijke uitvalsbasis zodat u tijdens uw vakantie Friesland de meest mooie plekjes kunt gaan ontdekken? Kom dan genieten op Buitenplaats De Hildenberg tijdens uw vakantie Appelscha! Op ons vakantiepark kunt u eenvoudig fietsen huren om zo de prachtige omgeving rondom ons park te kunnen gaan verkennen. Buitenplaats De Hildenberg is een perfecte uitvalsbasis tijdens uw vakantie Friesland!

Bekijk onze accommodaties

Contactgegevens

Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 1
8426 NA Appelscha
Telefoon: 0516 - 43 35 68
Route