Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie in Friesland

Steeds meer Nederlands komen er achter dat een vakantie in eigen land zo gek nog niet is. Wanneer je op zoek bent naar een unieke regio waar veel te beleven is, dan is Friesland een perfecte bestemming voor jouw vakantie! Friesland staat bekend om het schaatsen langs de elf steden, het Fierljeppen, de Afsluitdijk, de Waddeneilanden en het Skûtsjesilen, maar heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Mensen die van natuur, rust, water, groene weilanden en mooie steden houden zijn hier tijdens hun vakantie in Friesland dan ook aan het juiste adres!

Ontdek het veelzijdige Friesland

In een groot deel van Friesland vind je uitgestrekte weilanden met daarop prachtige monumentale boerderijen. Toch is Friesland een veelzijdige provincie met verschillende regio’s die ieder uniek zijn. Tijdens jouw vakantie in Friesland kan je bijvoorbeeld heerlijk genieten aan de Friese meren in het zuidwesten van de provincie of juist heerlijk wandelen in de Friese Wouden in het zuidoosten langs de prachtige heide, bossen en zandverstuivingen.

Ontdek de omgeving

Een luxe uitvalsbasis tijdens uw vakantie Friesland

Bent u op zoek naar een heerlijke uitvalsbasis zodat je tijdens jouw vakantie Friesland de meest mooie plekjes kunt gaan ontdekken? Kom dan genieten op Buitenplaats De Hildenberg tijdens jouw vakantie in Appelscha! Op ons vakantiepark kan je eenvoudig fietsen huren om zo de prachtige omgeving rondom ons park te kunnen gaan verkennen. Buitenplaats De Hildenberg is een perfecte uitvalsbasis tijdens jouw vakantie in Friesland!

Ontdek de accommodaties
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.