Vakantie Drenthe

Geniet van een heerlijke vakantie Drenthe

Buitenplaats de Hildenberg is het ideale vakantiepark om lekker tot rust te komen. Door de prachtige ligging van het park ervaart u de ultieme rust tijdens een vakantie Drenthe. Buitenplaats de Hildenberg ligt aan de grens van Friesland en Drenthe waar één van de grootste natuurgebieden van Nederland aaneengesloten is. Zo kunt u bijvoorbeeld urenlang wandelen of fietsen door deze prachtige natuurgebieden. Kom daarom tijdens uw vakantie in Drenthe de mooiste plekken ontdekken in de omgeving van Buitenplaats de Hildenberg!

Ervaar de prachtige omgeving tijdens een vakantie Drenthe!

 Hildenberg omgevingDrenthe is een provincie die bekend staat om haar prachtige natuur en de leukste dagjes uit. Zo ligt Buitenplaats de Hildenberg net buiten het dorpje Appelscha en aan de rand van het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. In deze omgeving zijn de mooiste fiets- en wandelroutes waar u urenlang van kunt genieten. Verder staat de provincie natuurlijk vooral bekend om haar hunebedden en veengronden. Tijdens een vakantie Drenthe hoeft u hier niks van te missen.

Bezienswaardigheden en activiteiten

Tijdens een Drenthe vakantie zult u zich geen moment vervelen. Naast de immens populaire hunebedden en het prachtige Nationaal Park Het Drents-Friese Wold zijn er heel veel andere activiteiten waar u aan kunt deelnemen. Of u nu van een mooi natuurgebied wilt genieten of van gezellige steden houdt, het kan allemaal tijdens uw verblijf op Buitenplaats de Hildenberg. Zo kunt u tijdens uw vakantie Drenthe onder meer de volgende uitstapjes maken:

 • Drents Museum
 • Nationaal Park Dwingelderveld
 • KlimAvontuur
 • Dierenpark Wildlands

 • Genieten in luxe tijdens een verblijf op Buitenplaats de Hildenberg

   accommodatiesOm u als gast van Buitenplaats de Hildenberg alle comfort en luxe te bieden verblijft u in een van onze luxe villa’s. Voor een ultieme Drenthe vakantie kunt u genieten van de ruime kamers die sfeervol zijn ingericht. De gasten die met hun auto naar Buitenplaats de Hildenberg komen hoeven zich geen zorgen te maken over een parkeerplaats. De luxe villa’s beschikken over 2 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast is er een ruime tuin en is er een vaatwasser, magnetron/oven en een koffiezetapparaat aanwezig in de keuken. Dit is niet alles, zo is er voor de golfliefhebbers een 9-holes golfbaan die voor zowel beginners als ervaren golfers geschikt is en zijn er nog veel meer handige faciliteiten. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke vakantie Drenthe!

  Kies voor een vakantie Drenthe!

  Kies voor een vakantie Drenthe en verblijf op Buitenplaats de Hildenberg. In deze gastvrije provincie geniet u van een prachtige omgeving, gezellige steden en leuke dagjes uit. Naast het geweldige aanbod dat het vakantiepark aanbiedt. Heeft u ook nog eens de leukste vakantie in Drenthe voor de scherpste prijzen!

  Boek uw verblijf

Contactgegevens

Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 1
8426 NA Appelscha
Telefoon: 0516 - 43 35 68
Route