Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Buitenplaats De Hildenberg scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1.323 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Frits van Geen
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Helemaal prima!

Naam: Fam van Rossum
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

De 3de keer dat we in dit park waren. Bevalt prima. Alleen de meubels en de bedden in dit huisje zijn echt aan vervanging toe. Zit en ligt echt niet lekker ?

Naam: Arie Smit
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het is een zeer mooi en rustiggelegen park

Naam: Anoniem
Datum: 08 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 06 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Schoonmaak van bungalow was ondermaats. Heb zelf veel schoongemaakt. Oa binnenkant kastjes keuken en buitenkant kastdeuren keuken. Boven op keukenkastjes is denk ik nog nooit scoongemaakt. Ook douche zwarte schimmelplekken

Naam: Anoniem
Datum: 05 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn park ruim opgezet en prachtige omgeving. Fijne golfbaan. Het huis waar wij verblijven mag echter wel een upgrade krijgen. Voor 2 foodies was het echt behelpen in de keuken zowel qua apparatuur als qua keukeninboedel (geen champagneglazen en dat met oudjaar..........we kregen er 2 in de herberg van Smallingerland waar wij eten afhaalden) geen ovenschaal alleen een bakblik, geen vriesvak, geen vershouddozen alleen wat oude yoghurtemmertjes en een oude vieze kookplaat. Verder gaan wij niet klagen over de jaren 70 inrichting met oranje stoelen en nep bloemen dat is een kwestie van smaak. De bank en stoelen zaten overigens prima.

Naam: Anoniem
Datum: 05 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Gezellig huis in mooie omgeving.

Naam: M. van de Weerdt
Datum: 05 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij zijn hier al meer dan 10x geweest en altijd is alles tiptop in orde.
We kregen deze keer zelfs een kerstboom van de beheerder van het park

Naam: Anoniem
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima!

Naam: Marco de Bruijn
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

De staat van onderhoud in de bungalow is slecht. Oude versleten bankstellen, een doorgezakte stoel, slechts 5 zitplaatsen in een 6 persoons huis, doorgezakte bedden, beschadigde meubels, slecht schoongemaakt, kortom geen goede ervaring. De staat van de woning is absoluut niet in verhouding met het bedrag wat er voor gerekend wordt.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.