Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het Hunebedcentrum

  • Regio: Friesland
  • Plaats: Borger

Waan jezelf in de prehistorie en kom oog in oog te staan met de oermens bij het Hunebedcentrum. Op slechts een steenworp afstand ligt het grootste hunebed van Nederland. Het monument, D27, is 22,6 meter lang en weegt naar schatting 20.000 kilo! Op het buitenterrein van het Hunebedcentrum maak je de reis door de tijd compleet in het Oertijdpark. Er zijn verschillende huisjes en hutten die laten zien hoe onze voorouders geleefd hebben. Ook is er een blotevoetenpark, een vlindertuin en een boogschietbaan. Tot slot is er de Keientuin met vele duizenden Drentse zwerfkeien die tijdens de voorlaatste ijstijd naar de provincie zijn gebracht.

Foto's: Hunebedcentrum

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.