Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Herinneringscentrum Kamp Westerbork

  • Regio: Drenthe
  • Plaats: Hooghalen

Sporen van het voormalig kamp zijn nog zichtbaar, originele filmbeelden uit 1944 zijn er te bekijken. Tijdens de Tweede Wereldoorlog stond het bekend als ‘voorportaal van de hel’. Kamp Westerbork is vooral bekend vanwege de jaren 1942 – 1945, maar het kamp werd al enkele jaren eerder gebouwd als vluchtelingenkamp en werd ook na de oorlog ingericht als tijdelijke huisvesting. In het museum van Kamp Westerbork wordt over het leven in het kamp verteld. Ook is er aandacht voor de tijd voor én na het verblijf in het doorgangskamp. Naast een doorlopende tentoonstelling over de geschiedenis van het kamp, zijn er regelmatig wisselende exposities te zien.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.