Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Last minute Drenthe

Ben je op zoek naar de beste last minutes Drenthe? Dan ben je bij vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg aan het juiste adres. Zo verblijf je voor de scherpste prijzen in zeer riante vakantievilla's.

Genieten op vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg

Ben je van plan om last minute Drenthe een vakantie te boeken, even weg te gaan van alles om je heen? Voor deze prijzen hoef je deze kans niet te laten liggen, want de prijzen zijn altijd zeer scherp geprijsd. Zo beschikt een last minute huisje Drenthe onder meer over een vaatwasser, magnetron, oven, koffiezetapparaat, gratis WiFi in park en accommodatie, bubbelbad, boxspringbedden en een terras.

Ontdek de accommodaties

Geniet van alle faciliteiten op Buitenplaats De Hildenberg!

Last minutes Drenthe bij Buitenplaats De Hildenberg bieden de beginnende golfer uitgebreide oefenfaciliteiten om het golfen snel onder de knie te krijgen. Heb je geen golfspullen bij? Neem dan een kijkje in de golfshop. Na het golfen krijg je vast en zeker trek in een lekkere maaltijd. Daarvoor kun je terecht in het restaurant dat gelegen is naast de golfbaan. Bij aankomst op het park heb je tevens de mogelijkheid om een golfarrangement aan te schaffen.

Ontdek de golfbaan

Kom tot rust van de prachtige omgeving

Het is voor Buitenplaats De Hildenberg belangrijk dat de gasten zich lekker thuis voelen in onze luxe ingericht vakantiehuisjes. Bij Buitenplaats De Hildenberg staat de gast centraal. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in de luxe ingerichte vakantiehuisjes Drenthe. Buitenom de comfortabele vakantievilla’s kun je prima tot rust komen in de prachtige omgeving. Ons park grenst aan het welbekende Drents-Friese Wold en is daarom een prima startpunt voor mooie fiets- en wandeltochten. Verder zijn er wanneer je een last minute Drenthe boekt volop dagjes uit te beleven in de omgeving, zoals het Drents Museum, het Nationaal Park Dwingelderveld, KlimAvontuur, Dierenpark Wildlands en het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. Kortom, er is genoeg te doen voor jong en oud!

Zoek en boek uw ideale vakantie
<