Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Groepsaccommodaties in Friesland

Op Buitenplaats De Hildenberg is het ook voor wat grotere families en gezinnen genieten. Een groepsaccommodatie in op ons vakantiepark staat voor luxe, ruimte en comfort. Een heerlijke tijd samen met elkaar met voldoende privacy. Lees op deze pagina meer over een groepsaccomodatie Friesland.

Vrijstaande villa's

Buitenplaats De Hildenberg vindt het belangrijk dat je als gast je thuis voelt in jouw groepsaccommodatie in Friesland. Daarom bieden wij volop keuze. Je kan kiezen uit verschillende grote vakantievilla’s die genoeg ruimte bieden aan tenminste 6 personen. Ook zijn er een aantal vakantiehuizen geschikt voor 8 personen. Heb je een voorkeur voor een grote vakantiebungalow met een traditioneel rieten dak of kies je voor een statige villa? Aan jou de keus. Welke groepsaccommodatie Friesland je ook kiest: bij Buitenplaats De Hildenberg ben je verzekerd van een heerlijk en onbezorgd groepsverblijf in Friesland.

Bekijk de accommodaties

Teamuitje?

Bestaat jouw reisgezelschap uit vrienden, collega’s of sportteam? Dan ben je ook bij Buitenplaats De Hildenberg aan het goede adres. Onze ruime groepsaccommodaties bieden genoeg privacy zodat iedereen het naar zijn of haar zin zal hebben. Op en rondom het vakantiepark zijn er genoeg leuke activiteiten te ondernemen. Wil je tijdens het uitje echt alles uit de kast halen? Boek dan een leuke en leerzame golfclinic. Op onze eigen golfbaan worden de beginselen van deze sport je bijgebracht door onze officieel erkende golfprofessionals. Een groepsverblijf op Buitenplaats De Hildenberg wordt een teamuitje dat niet snel vergeten zal worden.

Ontdek de golfbaan

Genieten voor iedereen

Natuurlijk zijn er voor onze jongere gasten ook een aantal leuke faciliteiten beschikbaar. In de speeltuin kunnen de kinderen heerlijk spelen, maar ook als het weer eens wat minder mooi is kunnen de kinderen in onze indoorspeeltuin terecht. Vanuit jouw groepsverblijf wandel je daarnaast ook eenvoudig naar Bosbad Appelscha, een heerlijk openlucht zwembad met glijbanen, duikplanken en een heerlijke zonneweide. Jong of oud, iedereen geniet in een comfortabele groepsaccommodatie Friesland op Buitenplaats De Hildenberg!

Ontdek de faciliteiten
<