Golfweekend op Buitenplaats de Hildenberg

Golfweekend op de Hildenberg

Golfweekend: verbeter uw golfvaardigheden tijdens een weekendje weg!

Golfweekend: even een weekend weg in de buurt van een mooie golfbaan, veel golf spelen en tegelijkertijd helemaal tot rust komt! Een mooie 9-holes golfbaan is natuurlijk de ideale basis voor een lekker golf weekend. Verbeter uw handicap met verschillende clinics zodat u na een weekend golfen al snel beter bent. Bij een golfweekend hoort natuurlijk een luxe villa om lekker te verblijven. Naast onze golfbaan liggen daarom ook luxe villa’s waar u kunt genieten van een heerlijk weekendje golfen!

Prachtige locatie en omgeving

Een golfweekend hoort te gaan om lekker golf spelen en tegelijkertijd uitrusten en bijkomen van uw dagelijks bezigheden. Wanneer u kiest voor een golfweekend Nederland heeft u geen urenlange (vlieg)reis voor de boeg maar bent u al snel op de juiste locatie. Eenmaal op de plaats van bestemming wandelt u vanuit uw luxe villa zo de prachtig aangelegde golfbaan op. Een bijzonder mooie 9-holes golfbaan met waterpartijen, hoogteverschillen en een overdekte driving range. Omdat de golfbaan en de villa’s gelegen zijn in de nabijheid van het Drents-Friese wold kunt u ook in de omgeving wandelen of fietsen wanneer u tijdens uw golfweekend een middagje niet gaat golfen.

Golfweekend op Buitenplaats de Hildenberg

Een golfweekend op Buitenplaats de Hildenberg is helemaal compleet dankzij de mooie golfbaan en de luxe villa’s. Een prachtige omgeving in combinatie met een mooi vakantiepark zorgen voor een heerlijk weekend. U bent op zoek naar een leuk golfweekend aanbieding? Bekijk dan onze aanbiedingen voor een voordelig verblijf. Een lekker golfweekend begint op Buitenplaats de Hildenberg!

Bekijk onze accommodaties

Contactgegevens

Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 1
8426 NA Appelscha
Telefoon: 0516 - 43 35 68
Route