Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Golfweekend

Golfweekend: even een weekend weg in de buurt van een mooie golfbaan, veel golf spelen en tegelijkertijd helemaal tot rust komen! Een mooie 9-holes golfbaan is natuurlijk de ideale basis voor een lekker golf weekend. Verbeter jouw handicap met verschillende clinics zodat je na een weekend golfen al snel beter bent. Bij een golfweekend hoort natuurlijk een luxe villa om lekker te verblijven. Naast onze golfbaan liggen daarom ook luxe villa’s waar je kunt genieten van een heerlijk weekendje golfen!

Prachtige locatie en omgeving

Een golfweekend hoort te gaan om lekker golf spelen en tegelijkertijd uitrusten en bijkomen van jouw dagelijks bezigheden. Wanneer je kiest voor een golfweekend Nederland heb je geen urenlange (vlieg)reis voor de boeg, maar ben je al snel op de juiste locatie. Eenmaal op de plaats van bestemming wandel je vanuit jouw luxe villa zo de prachtig aangelegde golfbaan op. Een bijzonder mooie 9-holes golfbaan met waterpartijen, hoogteverschillen en een overdekte driving range. Omdat de golfbaan en de villa’s gelegen zijn in de nabijheid van het Drents-Friese wold kan je ook in de omgeving wandelen of fietsen wanneer je tijdens jouw golfweekend een middagje niet gaat golfen.

Ontdek de golfbaan

Golfweekend op Buitenplaats de Hildenberg

Een golfweekend op Buitenplaats de Hildenberg is helemaal compleet dankzij de mooie golfbaan en de luxe villa’s. Een prachtige omgeving in combinatie met een mooi vakantiepark zorgen voor een heerlijk weekend. Je bent op zoek naar een leuk golfweekend aanbieding? Bekijk dan onze aanbiedingen voor een voordelig verblijf. Een lekker golfweekend begint op Buitenplaats de Hildenberg!

Zoek en boek uw ideale vakantie
<