Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalowpark in Friesland

Zoek je naar een luxe bungalowpark in Friesland waar je heerlijk van een ontspannen vakantie kunt genieten? Zoek dan niet verder! Buitenplaats De Hildenberg is een heerlijk bungalowpark midden in de prachtige omgeving van Appelscha, waar je nog heerlijk tot rust kan komen. Op ons bosrijke park hangt een heerlijke ontspannen sfeer. Bovendien beschikken de ruime villa’s over een mooie tuin. Een heerlijke vakantie midden in de natuur!

Ontspannen in onze luxe bungalows

Buitenplaats De Hildenberg is niet zomaar een bungalowpark, maar onderscheidt zich op vele manieren van de andere bungalowparken Friesland. Je verblijft bij ons uitsluitend in luxe bungalows die aan al jouw wensen voldoen. Op verzoek kun je daarnaast in een van de extra uitgebreide accommodaties verblijven die zijn uitgevoerd met een massagedouche, een stoomcabine en een heerlijke sauna. Zo weet je zeker dat jouw verblijf op ons bungalow park Friesland op en top genieten is!

Bekijk de accommodaties

Profiteer van onze bijzondere faciliteiten

Een van de faciliteiten die ons bungalowpark onderscheidt van de andere parken in de omgeving is de aanwezigheid van een 9-holes golfbaan met B-status op ons park. Op de baan zijn verschillende zand- en waterpartijen aanwezig en is er gewerkt met hoogteverschillen voor een extra uitdaging. Of je nu een ervaren- of een beginnende golfer bent, onze golfbaan biedt iedereen een uitdaging! Natuurlijk is het ook al erg leuk om vanuit jouw tuin toe te kijken naar de golfers in actie. Zou je zelf ook wel eens willen leren golfen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ontdek de golfbaan

Varen, wandelen of fietsen?

Natuurlijk is er in de omgeving van ons bungalowpark ook genoeg te beleven. Appelscha is een gezellig dorp waar het hele jaar door van alles te beleven is. In de zomermaanden varen er veel bootjes over de Turfroute dwars door het dorp en is het heerlijk om vanaf een terrasje toe te kijken. Ook is ons bungalowpark een prima uitvalsbasis om de rest van de prachtige omgeving te gaan verkennen. Het naast gelegen Nationaal park Drents-Friese Wold is absoluut een bezoekje waard!

Ontdek de omgeving
<