Bungalow Friesland

Bungalow Friesland

Bungalow Friesland? Heerlijk genieten op De Hildenberg!

Een bungalow Friesland is een perfecte manier om van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Friesland te kunnen genieten. Op Buitenplaats De Hildenberg verblijft u in een luxe woning en midden in een veelzijdige omgeving. Heeft u zin om er heerlijk fietsend op uit te trekken, of een van de gezellige dorpjes in de omgeving te ontdekken? Kom dan bij ons genieten in een heerlijke bungalow. Friesland heeft alles in huis voor een fantastische vakantie!

Genieten in onze luxe villa’s

Bungalow Friesland - Interieur

Verblijft u in een van de bungalows Friesland op De Hildenberg, dan verblijft u in een luxe villa vol comfortabele faciliteiten. Of u nu in een statig herenhuis of liever in een sfeervolle boerderij woning met een rieten dak verblijft, op ons park kunt u kiezen uit verschillende luxe accommodaties. Iedere vrijstaande bungalow is voorzien van comfortabele voorzieningen, en is daarnaast ook nog uit te breiden met extra luxe faciliteiten zoals een massagedouche en een sauna. Uw bungalow Friesland op ons park beschikt daarnaast over een ruime tuin met een heerlijk terras en tuinmeubilair. Vanaf hier kijkt u ontspannen uit over de prachtige golfbaan op ons park, zonder gevaar voor rondvliegende ballen!

Midden in een prachtige omgeving

Lekker wandelen tijdens uw vakantie Friesland

Natuurlijk is een bungalow in Friesland ook een perfecte optie voor vakantiegenieters die graag iets van de prachtige omgeving willen gaan zien. Ons park grenst aan het prachtige natuurgebied Het Drents-Friese Wold waar u nog heerlijk kunt genieten van rust en ruimte. Zoekt u liever iets meer vertier? Appelscha is het hele jaar door een toeristische trekpleister en heeft u een hoop leuke attracties en bezienswaardigheden te bieden. Natuurlijk zijn er in de rest van Friesland nog veel meer leuke uitstapjes te vinden. Neem eens een kijkje op onze dagje uit pagina voor inspiratie!

Kom ook genieten!

Heeft u ook zin om in een heerlijke bungalow Friesland te komen genieten en onze prachtige omgeving te verkennen? Neem dan eens een kijkje tussen onze accommodaties en kies de bungalow die het beste bij u past! Een fantastische vakantie beleeft u in een bungalow Friesland op Buitenplaats De Hildenberg!

Bekijk onze accommodaties

Contactgegevens

Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 1
8426 NA Appelscha
Telefoon: 0516 - 43 35 68
Route