Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow in Friesland

Een bungalow huren is een perfecte manier om van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Friesland te kunnen genieten. Op Buitenplaats De Hildenberg verblijf je in een luxe woning en midden in een veelzijdige omgeving. Heb je zin om er heerlijk fietsend op uit te trekken of een van de gezellige dorpjes in de omgeving te ontdekken? Kom dan bij ons genieten in een heerlijke bungalow. Friesland heeft alles in huis voor een fantastische vakantie!

Genieten in onze luxe villa’s

Verblijf je in een van de bungalows in Friesland op De Hildenberg, dan verblijf je in een luxe villa vol comfortabele faciliteiten. Of je nu in een statig herenhuis of liever in een sfeervolle boerderij woning met een rieten dak verblijft, op ons park kun je kiezen uit verschillende luxe accommodaties. Iedere vrijstaande bungalow is voorzien van comfortabele voorzieningen en is daarnaast ook nog uit te breiden met extra luxe faciliteiten zoals een massagedouche en een sauna. Jouw bungalow op ons park beschikt daarnaast over een ruime tuin met een heerlijk terras en tuinmeubilair. Vanaf hier kijk je ontspannen uit over de prachtige golfbaan op ons park, zonder gevaar voor rondvliegende golfballen!

Bekijk de accommodaties

Midden in een prachtige omgeving

Natuurlijk is een bungalow in Friesland ook een perfecte optie voor vakantiegenieters die graag iets van de prachtige omgeving willen gaan zien. Ons park grenst aan het prachtige natuurgebied Het Drents-Friese Wold waar je nog heerlijk kunt genieten van rust en ruimte. Zoek je liever iets meer vertier? Appelscha is het hele jaar door een toeristische trekpleister en heeft een hoop leuke attracties en bezienswaardigheden te bieden. Natuurlijk zijn er in de rest van Friesland nog veel meer leuke uitstapjes te vinden. Neem eens een kijkje op onze dagje uit pagina voor inspiratie!

Ontdek de omgeving

Kom ook genieten!

Heb je ook zin om in een heerlijke bungalow te komen genieten en onze prachtige omgeving te verkennen? Neem dan eens een kijkje tussen onze accommodaties en kies de bungalow die het beste bij jou past! Een fantastische vakantie beleef je in een bungalow op Buitenplaats De Hildenberg!

Zoek en boek uw ideale vakantie!
<