Bungalow Drenthe

Geniet van een fijne vakantie in een bungalow Drenthe

Bent u op zoek naar leuke bungalows in Drenthe waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de omgeving? Wilt u een weekendje weg of blijft u toch liever een week? Het kan allemaal op Buitenplaats De Hildenberg. U kunt in een van onze bungalows verblijven met uw gezin of vrienden. Lekker uitslapen of juist vroeg uit de veren zijn, bepaal het helemaal zelf met een vakantiebungalow Drenthe!

Onze vakantiebungalows Drenthe

Tijdens uw vakantie op vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg komt u in een bungalow Drenthe niets tekort! zo verblijft u bij ons in prachtige luxe bungalows die aan al uw wensen voldoen. Zo kunt u een keus maken uit een statig herenhuis of een sfeervolle boerderij- woning met een rieten dak. Het is allemaal mogelijk. Alle vrijstaande bungalows zijn uitgerust met fijne voorzieningen. Als u dat niet genoeg vindt kunt u altijd nog uitbreiden met extra luxe faciliteiten zoals een massagedouche, stoomcabine of een heerlijke sauna.

De bungalows Drenthe beschikken over een ruime tuin met een heerlijk terras en tuinmeubilair. Zo kunt u lekker ontspannen op het terras terwijl uw kinderen spelen in de tuin. Vanaf het terras kijkt u ook uit over ons prachtige golfbaan, zonder gevaar te lopen voor de rondvliegende golfballen. Eén ding is zeker: bij een bungalow huren Drenthe op vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg voelt u zich thuis, maar dan met extra luxe!

Omgeven door een prachtige omgeving

Naast al het fijns op het vakantiepark is er in de omgeving ook genoeg te doen. Zo kunt ook in een bungalow Drenthe verblijven om de prachtige omgeving te verkennen. Niet ver van het vakantiepark bevindt zich het dorpje Appelscha. Appelscha heeft zo’n 5000 inwoners en is heel het jaar door een toeristische trekpleister. Het dorpje ligt aan de Turfroute, een perfecte vaarroute door Friesland, Drenthe en Overijssel.

Wilt u juist helemaal niks doen en alleen maar genieten van de stilte en de rust? Dan kunt u een bezoekje brengen aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Omgeven worden door 6100 hectare grenzeloze natuur zal er zeker voor zorgen dat u heerlijk kunt uitrusten. Zo vindt u oude grove dennenbossen naast loofbosjes, het stuifzandgebied Aekingerzand met de prachtige ‘Grenspoel’ en het beekdal van de Vledder Aa.

Naast de prachtige natuur en alle leuke dorpjes kunt u ook leuke dagjes uit plannen. Zo kunt u een kijkje nemen op de dagje uit pagina voor alle leuke activiteiten in de buurt. Na alle inspanning komt u weer terug in uw bungalow Drenthe om lekker uit te rusten.

Kom genieten in uw bungalow Drenthe

Wilt u ook heerlijk genieten in een bungalow Drenthe? Breng dan een bezoekje aan vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg. Zo kunt u hele leuke uitstapjes maken in de omgeving of juist ontspannen in een van onze bungalows Drenthe. Bekijk snel alle accommodaties en kies de meest geschikte voor u en uw familie. Kom vakantie vieren op vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg!

Bekijk onze accommodaties

Contactgegevens

Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 1
8426 NA Appelscha
Telefoon: 0516 - 43 35 68
Route