Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow in Drenthe

Ben je op zoek naar leuke bungalows in Drenthe waar je heerlijk kan ontspannen en genieten van de omgeving? Wil je een weekendje weg of blijf je toch liever een week? Het kan allemaal op Buitenplaats De Hildenberg. Je kan in één van onze bungalows verblijven met jouw gezin of vrienden. Lekker uitslapen of juist vroeg uit de veren zijn, bepaal het helemaal zelf met een vakantiebungalow Drenthe!

Onze vakantiebungalows Drenthe

Tijdens je vakantie op vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg kom je in een bungalow Drenthe niets tekort! zo verblijf je bij ons in prachtige luxe bungalows die aan al jouw wensen voldoen. Zo kan je een keus maken uit een statig herenhuis of een sfeervolle boerderij- woning met een rieten dak. Het is allemaal mogelijk. Alle vrijstaande bungalows zijn uitgerust met fijne voorzieningen. Als je dat niet genoeg vindt, kan je altijd nog uitbreiden met extra luxe faciliteiten zoals een massagedouche, stoomcabine of een heerlijke sauna.

Ontdek de accommodaties

Omgeven door een prachtige omgeving

Naast al het fijns op het vakantiepark is er in de omgeving ook genoeg te doen. Zo kunt ook in een bungalow Drenthe verblijven om de prachtige omgeving te verkennen. Niet ver van het vakantiepark bevindt zich het dorpje Appelscha. Appelscha heeft zo’n 5000 inwoners en is heel het jaar door een toeristische trekpleister. Het dorpje ligt aan de Turfroute, een perfecte vaarroute door Friesland, Drenthe en Overijssel.

Ontdek de omgeving

Kom genieten in uw bungalow Drenthe

Wil je ook heerlijk genieten in een bungalow Drenthe? Breng dan een bezoekje aan vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg. Zo kan je hele leuke uitstapjes maken in de omgeving of juist ontspannen in één van onze bungalows Drenthe. Bekijk snel alle accommodaties en kies de meest geschikte voor jou en jouw familie. Kom vakantie vieren op vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg!

Zoek en boek uw accommodatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.