Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek

Comfortabel arriveren op ons park

Ongeveer 2 weken voor je aankomst op ons park ontvang je verdere aanreisinformatie. Op deze pagina lees je alvast wat handige informatie over jouw aankomst en vertrek op Buitenplaats De Hildenberg.

Receptie

Adresgegevens:
Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 5
8426 NA Appelscha
Telefoonnummer receptie: 0516-433568

Openingstijden receptie

Maandag: 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.00 uur
Woensdag: 09.00 - 17.00 uur
Donderdag: 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 13.00 uur
Zondag: 10.00 - 12.00 uur

Het is mogelijk om aan te komen op bovengenoemde openingstijden. Indien je door omstandigheden niet in staat bent binnen deze openingstijden aan te komen dan dien je telefonisch contact op te nemen met de receptie.

Routebeschrijving

Uiteraard willen we dat je veilig en ontspannen op ons park aan komt. Op onze routepagina kan je eenvoudig je route naar ons park plannen. Je ziet dan direct hoe ver je nog van jouw vakantiebestemming verwijderd bent!

Aankomst

Uw accommodatie kan je op de dag van aankomst na 15.00 uur betrekken. Bij het inchecken bij de receptie dien je een waarborg (contant of per pin) te voldoen van € 100,- per villa.

Vertrek

De uiterste vertrektijd op de dag van vertrek is om 10.00 uur.

Extra informatie

* Bedlinnen zijn verplicht om te huren. Mocht je bij jouw reservering een kinderbedje besteld hebben dan is hiervoor geen bedlinnen aanwezig. Wij verzoeken je dit zelf mee te nemen. Hand- en theedoeken kan je zelf meenemen of huren bij de receptie. Het badlinnen bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukenlinnen bestaat uit 1 theedoek en 1 handdoek.

* Overnachtende bezoekers dienen bij de receptie te worden aangemeld en hiervoor dient toeristenbelasting en bedlinnen te worden betaald.

* Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren of zoekgeraakte eigendommen, schade aan eigendommen c.q. persoonlijk letsel opgelopen tijdens je verblijf op Buitenplaats De Hildenberg.

* Je dient bij aankomst bij de receptie een waarborg te voldoen van € 100,- per vakantieverblijf. Wij vragen je vriendelijk om bij aankomst op het park het machtigingsformulier ingevuld in te leveren, dit in plaats van de contante waarborg.

* Op dit park waar rust centraal staat, worden jongeren en groepsreizende personen beperkt op aanvraag geboekt en zij dienen bij aanvang een legitimatiebewijs te overleggen en een borg te betalen van € 200,- per geboekte accommodatie. Jongeren tot 24 jaar kunnen alleen reserveren als hun ouders meekomen op vakantie.

<