Last minute

Last Minute Friesland

Op het laatste moment er toch nog even tussen uit!

Heeft u zin om heerlijk op het laatste moment van een vakantie te genieten? Kom dan lekker op het laatste moment genieten van een last minute! Friesland is een mooie en veelzijdige provincie waar van alles te beleven valt tijdens uw last minute. Buitenplaats De Hildenberg zorgt er voor dat u dan profiteert van een leuke korting op uw last minute vakantie!

Last minute Friesland

Tijdens een last minute in Friesland hoeft u zich zeker niet te vervelen! Ons park grenst aan het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen over de slingerende paadjes. Ook vind u hier een aantal uitkijktorens die u een prachtig zicht op de omgeving bieden. Het dorp Appelscha is een gezellige toeristische bestemming waar u verschillende leuke faciliteiten aantreft. Na een heerlijke dag er op uit te zijn geweest kunt u hier een heerlijk hapje en drankje nuttigen, of nog even slenteren en bootjes kijken langs de vaart.

Comfortabel genieten

Kiest u voor een last minute Friesland op De Hildenberg, dan kiest u voor een comfortabele vakantie in een prachtige omgeving! U verblijft bij ons in luxe vrijstaande woningen, waarin u alle voorzieningen treft die u nodig heeft tijdens uw vakantie. Midden op ons ruime park ligt een golfbaan waar u tijdens uw vakantie heerlijk een balletje kunt slaan, of kennis kunt maken met de Golf sport als u dit nog nooit gedaan heeft.

Last minutes Buitenplaats De Hildenberg boeken!

Heeft u ook zin om van een Last minute Friesland op De Hildenberg te komen genieten? Kies dan de accommodatie die het beste bij u past en boek onze Last minute Friesland vandaag nog!

Buitenplaats De Hildenberg | Aanbieding
Last minutes met vertrek binnen nu en 4 weken!
Scroll naar beneden om de beschikbare data te bekijken
Keizersmantel 8
Villa met 4 slaapkamers en wasmachine en droger
Aantal personen:
8 personen
Aantal slaapkamers:
4 slaapkamers
Oppervlakte:
97 m2
Atalanta 6
Villa met ligbad en wasmachine
Aantal personen:
6 personen
Aantal slaapkamers:
3 slaapkamers
Oppervlakte:
124 m2
Atalanta 8
Villa met vier badkamers en wasmachine
Aantal personen:
8 personen
Aantal slaapkamers:
4 slaapkamers
Oppervlakte:
124 m2
Aurelia 6
Villa met twee badkamers en ligbad
Aantal personen:
6 personen
Aantal slaapkamers:
3 slaapkamers
Oppervlakte:
100 m2